عطر ادکلن هرمس او د روبارب ارکالت برند کالکشن کد 393 (Brand Collection Hermes Eau de Rhubarbe Ecarlate) حجم 25 میل
Brand collection no.393 Hermes Eau de Rhubarbe Ecarlate
- مناسب برای: آقایان و بانوان
- حجم: 25 میل
- نوع رایحه: خنک
- طرح ادکلن: Hermes Eau de Rhubar...
محصولات برند کالکشن از مبدا تولید بعضا امارات و بعضا تولید چین می باشد. روی برخی Brand Collection و بعضی Niche Brand Collection حک شده است که بر اساس کد محصول و طبق موجودی پخش تامین و ارسال می گردد و ارسال هر یک از این دو نام به جای دیگری ، به معنای مغایرت محصول ارسالی نمی باشد. ضمنا در یک سری کدها دارای شرینک و وکیوم و لیبل هستند و در برخی دیگر خیر . اما در خصوص اصالت کاملا مورد تایید هستند.
بررسی
هرمس او د روبارب ارکالت برند کالکشن
عطر ادکلن هرمس او د روبارب ارکالت برند کالکشن کد 393 (Brand collection Hermes Eau de Rhubarbe Ecarlate) حجم 25 میل نوع رایحه خنک و میوه ایی
هرمس او د روبارب ارکالت ارجینال
عطر ادکلن هرمس Eau de Rhubarbe Ecarlate عطری است زنانه و مردانه که در سال 2016 به بازار عرضه شد. سازنده این عطر کریستین ناگل است. نت بالایی ریواس است. نت میانی توت قرمز و لانتانا است. نت پایه مشک سفید است.

مناسب برای

به امید سربلندی ایران عزیزمان
دیدگاهها
رایحه این عطر در ردیف روایح خنک و تند محسوب میشه ، بویی نیمه شیرین و کمی تلخ و کمی ترش که خیلی خاص و یونیک هست و با سمپل اوریجینال که مقایسه کردم حدود 80 درصد شباهت داشت و از نظر کیفیت تقریبا نزدیک به عطر اصلی بود و هر دو از نظر شخصی خودم خوشبو و با سلیقه من هماهنگ بودند و از نظر پخش و ماندگاری در یک سطح یعنی پخش نسبتا خوب اما نه خیلی بالا برای یکی دو ساعت با استفاده مقدار مساوی (تقریبا 2 سطح دایره 6 سانتی روی پوست ساعد 2 دست آغشته به عطر شد) و ماندگاری حدود 3 الی 4 ساعت در فضای داخلی و هوای معتدل همینطور حدود یکی دو ساعت در هوای گرم بیرون .
10 ساعت پیش ارسال پاسخشیشه عطر ارسالی با عکس تبلیغات سایت تفاوت داشت و جالب اینکه دقیقا شبیه ظرف اوریجینال بود و حس خوبی داشت چون علاوه بر شباهت رایحه و کیفیت مناسب ، ظرفش هم یکجور مینیاتوری زیبا و ظریف بود .
فقط یک مشکل اساسی در این اواخر بوجود اومده که احتمالا بخاطر شرایط جنگی هست و با چند سایت عطر اوریجینال خداحافظی کردم چون بدلیل گرون شدن بیش از حد عطرهای اصلی که یکی از عواملش تورم و کم ارزش شدن پول ریال کشور هست و بقیه احتمالا بخاطر موانع مختلف برای واردات عطرهای اوریجینال برند میتونه باشه و تنها مسیر جایگزین عطرهای کیفیت خوب همین سایتهای عطر مشابه نظیر ونتینو - عطرسرا - دیجیکالا و غیره بودند که اینها نیز دچار افزایش قیمت غیر عادی نسبت به درآمد عامه جامعه یا حداقل شخص خودم بعنوان یک فرد عادی اجتماع شدند و همینطور هزینه ارسال بعضیشون دیگه بشدت زیاد شده و صرف اقتصادی نداره .
در اینجا از سایت خوب و مردمدوست ونتینو تشکر و قدردانی میکنم که چند سالی را با عطرهای خوبشون گذروندم و همینطور اونها با وسواس و سختگیری های من در مورد عطرها و روایح مختلف و جعبه و بسته بندی های اونها ساختند و کنار اومدند و همیشه ارسال های تمیز و با دقتی برای سفارشهای من داشتند .
از اخلاق و محبت صمیمانه شما بعنوان یک دوستِ هم سلیقه در عطرهای مختلف سپاسگزارم اما اجبارا تا مدتی با شما خداحافظی میکنم شاید اوضاع کشور بهتر شد دیدار مجددی داشته باشیم .
امتیاز شخصی من به این عطر خنک و تند با رایحه خاص (که در حافظه من هر چه فکر کردم عطری شبیه این یادآوری نشد) در مجموع 8 از 10 هست .
آرزوی سلامتی و موفقیت در همه ی مراحل زندگی
9 ساعت پیش ارسال پاسخدیدگاه خود را بنویسید