عطر ادکلن مردانه جانوین - جکوینز لالیک اکستریم (Johnwin - Jackwins Encre Noire A L`Extreme)
Johnwin - Jackwins Noir De Noir D Extremus for man 100m
دسته:
لالیک lalique
- مناسب برای: آقایان
- حجم: 100 میل
- نوع رایحه: تلخ , خوراکی , طبیعت...
- ساختار رایحه: مرکبات , میوه , گیاه...
توجه کنید شرکت جانوین Johnwin مدتی است محصولات خود را با نام تجاری جکوینز Jackwins عرضه می نماید که محصول همان شرکت بوده و اصالت آن مورد تایید است و محصول در خواستی بر اساس آخرین موجودی پخش ، برای خریدار ارسال می گردد و این ارسال هر یک از این دو نام به جای دیگری ، به معنای مغایرت محصول ارسالی با تصویر در سایت نمی باشد و شامل شرایط مجاز استرداد نمی گردد. چنانچه نقطه نظری در این خصوص دارید حتما قبل از ارسال به همکاران ما اطلاع دهید.
بررسی
Johnwin - Jackwins Noir De Noir D Extremus
Lalique Encre Noire A L`Extreme
مشخصات
مناسب برای
آقایان
حجم
100 میل
نوع رایحه
تلخ , خوراکی , طبیعت , تند , گرم
ساختار رایحه
مرکبات , میوه , گیاهان معطر , اسموکی , خاک و زمین , ادویه , چوب
طرح ادکلن
Lalique Encre Noire A L`Extreme
دیدگاهها
این عطر رایحه گرم چوبی دودی و کمی صمغ خوشبو داره از نوع نیمه تلخ مناسب هوای خنک و البته میتونه در هر روز از سال مورد استفاده باشه بصورت رسمی یا روزانه .
881 روز پیش ارسال پاسخشباهت بسیار زیادی به ادوپرفیوم (لالیک مشکی اکستریم) فرانسوی داره اما کمی تم پودری و دودی در این حس میشه و شیرینیش هم کمتره ولی در نتهای پایانی شباهتش بیشتره ، نوع رایحه این عطر شبیه عطرهای چوبی برندهای نیش و یا بعضی شرکت هایی که عطرای خاص میسازند مثل (کام د گارسونز مدل واندر وود) هست البته در کنار اونها بوی خاص خودش را داره .
پخش متوسط با 4 پاف و ماندگاری حدود 5 تا 6 ساعت روی پوست و نکته مهم اینکه روی لباس ماندگاری کمتری داشت حدود 3 ساعت و پخش نسبتا ضعیف که احتمالا به خنک بودن هوا و تبخیر کمتر میتونه مربوط باشه .
شیشه و پمپ خوبی داره و بسته بندی هم با نوع فرانسوی قابل مقایسه هست .
بخاطر نوع رایحه و بالانس خوب عطر برای من ارزش خرید داشت و برای یکی از آشناهای خودم هم گرفتم که بسیار مورد پسند بود .
دیدگاه خود را بنویسید